Familjeföretaget som ger dig en mer personlig kontakt

Familjeföretaget Robik Miljövård har 2-3 anställda och startades 1988 på Lidingö. 1991 ombildades Robik till aktiebolag, med registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket. Vi är medlem av Företagarna och kontrollerades av Arbetsmiljöverket i november 2010. Vi beviljades även högsta kreditvärdighet: AAA.

De senaste åren har vi huvudsakligen arbetat utifrån fasta samarbetsavtal med 15-20 kunder, främst i centrala Stockholm och på Lidingö. I vår kundkrets återfinns små till medelstora företag, både privatägda och statliga, samt bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi har ofta förmånen att samarbeta lång tid med våra kunder, och ser förnyade förtroenden som den finaste komplimangen för väl utfört arbete. Flera av våra nöjda kunder har funnits med oss ända sedan vi startade verksamheten 1988!

Fast anställda - bekanta ansikten

Att öppna upp sitt hem och sina företagslokaler för städtjänster kräver förtroende och tillit för att fungera på bästa sätt. En av de stora fördelarna med Robik Miljövård är vår fasta arbetsstyrka som endast består av en handfull personer, som du snart får en personlig kontakt med. Vi undviker att ta in tillfällig personal, och gör så endast när det är absolut nödvändigt.

På så sätt blir vi bekanta ansikten och lär oss hur just du önskar få tjänsterna utförda. Beslutsvägarna är korta på det lilla företaget, något som gagnar dig som kund.