Robiks nöjda kunder

Robiks kunder återfinns inom lång rad branscher. Vill du veta mer om hur vi kan matcha just dina behov, och hur andra upplevt våra tjänster, är du varmt välkommen att höra av dig. Vi hänvisar dig gärna till en referensperson inom just din bransch.

I vår kundkrets finns idag exempelvis:

  • Redovisningskonsulter
  • Oljebolag/gruvbolag
  • El- och larmfirmor
  • Statliga myndigheter
  • Bokförlag
  • Bostadsrättsföreningar
  • Villor och lägenheter åt privatpersoner
  • Övernattningslägenheter åt företag

Såhär säger några av våra kunder:

”Hanna har städat vårt hem under flera år. Hon har energi, initiativförmåga och är noggrann. Hon är pålitlig och har den känsla för integritet som krävs när man arbetar i andras hem.”
- Marie Forssner

”Robik är ett seriöst städbolag som mycket pålitligt utför sina uppdrag - till vår stora
belåtenhet. Jag har genom anställning på flera olika arbetsplatser alltid rekommenderat Robik av den anledningen och detta har lett till att jag har haft glädjen att samarbeta med Robik i snart 20 år.”

- Kerstin Larsson, Tethys Oil

”Jag har under ca 10 år haft förmånen att få samarbeta med Robik avseende både kontors- och privatstädning. Arbetet har omfattat både vecko- och månadsstädning, fönsterputs, vår-, sommar- och flyttstädning. Jag är mycket nöjd med det arbete som har utförts och med deras personal. Vi rekommenderar Robik.”
- Ingegerd Pettersson

”Vi har anlitat Robik Miljövård i 10 år och de har skött vår städning perfekt och alltid med ett trevligt bemötande. När vi bytte lokaler för 4 år sedan så var det självklart att fortsätta att anlita dem på vårt nya kontor.”
- Peter Wahlmark, El & Teleanläggningar AB

”Tack för ytterligare ett år som gått. Som vanligt har allt fungerat utmärkt och du har förmått hålla rent och snyggt bland alla våra kartonger, manuskript, böcker och pappershögar. Vi är också extra nöjda med att alltid kunna lita på dig ifråga om tid. Det är likaså en trygghet att veta att du alltid själv är på plats.”
- Trygve Carlsson, Carlssons Bokförlag